Om oss

Rana Turnforening ble etablert i 1973. Vi er en frittstående forening organisert under Norges Gymnastikk- og Turnforbund og Norges Idrettsforbund.

Våre treninger skjer i kommunens ulike gymsaler og i Ranahallen. Lite eller ingen ferdigheter kreves i forkant. Kun få partier har opptakskrav. Våre turnere deltar i lokale, regionale, nasjonale og internasjonale arrangementer. Personlig utvikling og mestringsfølelse er viktige faktorer.

Våre: Vedtekter

Organisasjonsnummer: 994 537 113

Grasrotandelen

Vil du gi din støtte til Rana Turnforening?
Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Rana Turnforening.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• Norsk Tipping sine nettsider
• SMS, send Grasrotandelen 994537113 til 2020

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no